Slik kan du gå opp i vekt med treningen din

Vil du gjerne trene på en måte som hjelper deg med å gå opp i vekt? Da kan pre workout kosttilskudd være til stor hjelp slik at du kan nå målene dine raskere. Bodylab.no har mange gode produkter å velge mellom dersom du er interessert i å se hva et pre workout kosttilskudd kan gjøre for deg og din kropp.

 

Husk næringsrik mat både før og etter trening

En aktiv livsstil hjelper deg å gå opp i vekt ved å øke appetitten og bygge muskler. Motstandstrening er spesielt viktig for å hjelpe deg å legge på deg muskelmasse, som er en langt sunnere måte å gå opp i vekt på enn å bare legge til fett.

 

Dersom du er aktiv så forbrenner du imidlertid kalorier, så det er viktig å erstatte dem med næringsrik mat slik at du støtter vektøkningsmålet ditt. En matbit eller et lite måltid før og etter trening gir deg nok av disse kaloriene – samtidig som det støtter muskelvekst og restitusjon slik at du kan føle deg så bra som mulig.

 

Pre workout for mer muskelmasse

Et pre-workout kosttilskudd inneholder en rekke ingredienser som kan hjelpe deg å få større muskler. Det er ofte fordi et slikt kosttilskudd hjelper deg med å trene både hardere og lenger.

 

For friske voksne er det trygt å innta ca. 400 milligram per dag. Når du måler opp kosttilskuddet før trening så må du også ta hensyn til hvor mye koffein produktet inneholder per skje, og hvor mye koffein du har konsumert før treningen.

 

Husk å spise nok protein

Å bygge muskler krever en positiv energibalanse, som betyr at du må få i deg flere kalorier enn du forbrenner. Du trenger ca. 2800 kalorier for å bygge 500 gram med muskler, hovedsakelig for å støtte proteinomsetningen som kan økes med trening. Protein hjelper til med å bygge opp muskelmassen din, derfor er det utrolig viktig at du spiser nok av det.

 

Det kan derfor være en stor fordel å spise frokost før du trener. Dette gir deg en umiddelbar energi og hjelper til med å holde deg mett til neste måltid. Det setter også en god rutine, for du vil som regel ha en tendens til å spise sunnere hvis dagen starter med en sunn og god frokost. Gode alternativer hvis du prøver å bygge muskelmasse er for eksempel omeletter, smoothies og cottage cheese.