fastfood-hamburger

Hvordan gå opp i vekt raskt og usunt

Først må du vite at dette er kun for å legge på deg et par kilo raskt, ikke en langvarig plan.
Holder du på med denne dietten over lengre tid så kan diverse helseproblemer som diabetes komme.

Regn ut ditt kaloribehov
En kalori er en enhet av energi, når det forbrukes blir det enten brukt som drivstoff eller lagret som fett. Når man skal ned i vekt vil man ha kaloriunderskudd, noe som betyr at du forbrenner mer kalorier gjennom aktiviteter enn du inntar gjennom mat. For å gå opp i vekt så gjør du det motsatte: Innta mer kalorier enn du forbrenner.

1 kilo fett er 7700 kalorier. Det vil si for hver kilo du ønsker å legge på deg så må du innta 7700 kalorier + kroppens daglige forbruk. Bruk kalorikalkulator for å finne ut ditt daglige forbruk.

Drikk mye fruktjuice
Når du leter etter en rask måte å legge på deg, så starter man med å drikke mye fruktjuice. Stor del av disse karbohydratene vil være fruktose som blir konvertert til fett mye raskere, siden det ikke kan lagres i muskelcellene.

Spis Karbohydrater
Hvis det er en ting som kan få deg opp i vekt raskt, så vil karbohydrater være den tingen.
Det vil raskt øke insulinnivået, som setter kroppen inn i en fett-lagring modus.
Spis mye bakervarer, hvitt brød, hvit ris, pommes frites og hvit pasta

Spis fet mat
Den «beste» maten for å gå opp i vekt er fettete ting. Når du spiser mat som er både høy i karbohydrater og mye fett, eksempelvis pizza, donuts eller burgere, så gir du kroppen tilgang på masse overflødige kalorier som vil føre til vektøkning.

Vektøkningspulver
Flytende kalorier er alltid lettere å få ned enn å spise. Med disse vektøkningspulverne kan du innta shitload av kalorier og karbohydrater raskt, uten å måtte sprenge magen. Etter du har spist et måltid på 1000 kalorier så drikker du en shake og får i deg 1000 til. Det vil ikke ta langt tid før resultatene blir synlige.

Prosessert kjøtt
Husk at mye proteinrik mat inneholder store mengder mettet fett og kalorier. Så mat som røyk skinke, bacon, salami, pølser og kjøttdeig vil absolutt hjelpe deg raskt opp i vekt.

Bli en lat person
Som alle kjenner til må du innta mer kalorier enn hva kroppen forbruker for å gå opp i vekt. Hvis du da bruker mindre energi og slapper mer av, vil kroppen trenge mindre kalorier slik at du får et større overskudd.

Det handler om mengde
Mange vil sikkert si at dette er deres kosthold og fortsatt går ikke opp i vekt. Vanligste feilen undervektige gjør er å overvurdere hvor mye de spiser. Skriv ned alt du spiser løpet av en uke og se selv. Legger du ikke på deg så øk porsjonene og spis oftere. Lite tips: Bruk store tallerkener da mindre tallerkener resulterer ofte i at du spiser mindre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *